the EntertainMen

12 time SNOBS chorus gold medal champions

Description

The EntertainMen bildades 1979 och är idag Nordens största och mest meriterade manliga barbershopkör. Kören består av cirka 90 stycken sångare, och vi har vårt ursprung och nuvarande hemvist i södra Stockholm.

Vi är stolta medlemmar i SNOBS, och deltar varje år vid de av SNOBS arrangerade nordiska mästerskapen i barbershop. Genom åren har vi lyckats vinna tolv guldmedaljer.

Vårt musikaliska huvudfokus ligger i barbershop, men repertoaren innefattar även pop, jazz, klassisk manskör, gospel och country. Inte minst på våra årliga julkonserter – Stjärnjul – breddar vi repertoaren när vi sjunger tillsammans med damkören Rönninge Show Chorus, välkända svenska och internationella soloartister samt professionell 15-mannaorkester inför en publik av omkring 8 000 människor.

The EntertainMens vision är att alltid ge vår publik en unik, glädjefylld och musikaliskt minnesvärd upplevelse. Vi gör ett tiotal officiella uppträdanden varje år, och de senaste åren har vi haft nöjet och äran att få underhålla i Tyskland, Holland, England, Irland, USA och givetvis runtom i Sverige.

Vi söker alltid nya duktiga körsångare. Kolla in entertainmen.se för mer info om hur det går till att bli medlem.

Directors

Johan Wikström & Björn Lindström

Website

photos

Videos

Updated

dec 18, 2019