the EntertainMen

the EntertainMen  -12 time SNOBS chorus gold medal champions
Directors: Johan Wikström & Björn Lindström
Visit: http://entertainmen.se/
Visit: https://www.facebook.com/groups/5106849397/?fref=ts
Watch: https://www.youtube.com/watch?v=hTYFWs6Y3wo
theEntertainMen_2014_1small
 
EntertainMen alt
Info in Swedish:
The EntertainMen bildades 1979 och är idag Nordens största och mest meriterade manliga barbershopkör. Kören består av cirka 90 stycken sångare, och vi har vårt ursprung och nuvarande hemvist i södra Stockholm.
Vi är stolta medlemmar i SNOBS, och deltar varje år vid de av SNOBS arrangerade nordiska mästerskapen i barbershop. Genom åren har vi lyckats vinna tolv guldmedaljer.
Vårt musikaliska huvudfokus ligger i barbershop, men repertoaren innefattar även pop, jazz, klassisk manskör, gospel och country. Inte minst på våra årliga julkonserter – Stjärnjul – breddar vi repertoaren när vi sjunger tillsammans med damkören Rönninge Show Chorus, välkända svenska och internationella soloartister samt professionell 15-mannaorkester inför en publik av omkring 8 000 människor.
The EntertainMens vision är att alltid ge vår publik en unik, glädjefylld och musikaliskt minnesvärd upplevelse. Vi gör ett tiotal officiella uppträdanden varje år, och de senaste åren har vi haft nöjet och äran att få underhålla i Tyskland, Holland, England, Irland, USA och givetvis runtom i Sverige.
Vi söker alltid nya duktiga körsångare. Kolla in entertainmen.se för mer info om hur det går till att bli medlem.